Česká Společnost Realitní – Franšíza bez kompromisů pro váš úspěch

realitní zpravodaj

Tisková zpráva
Dnes

Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže rozvíjet vaši realitní kancelář? Česká Společnost Realitní vám přináší jedinečný realitní franšízový koncept s řadou výhod, bez nutnosti vstupních poplatků. Naším cílem je podpořit nezávislé realitní kanceláře tak, aby mohly růst a prosperovat, aniž by musely obětovat svou nezávislost nebo finanční stabilitu

Vaše zisky, vaše svoboda
Jednou z hlavních výhod spolupráce s Českou Společností Realitní je to, že veškeré zisky zůstávají ve vaší firmě. Neexistují žádné skryté poplatky ani nadměrné provize. Vše, co vyděláte, je plně vaše, což vám umožní soustředit se na další rozvoj podnikání.

Export na hlavní realitní portály
Díky našemu partnerství s předními realitními portály v ČR získáte přístup k největším realitním serverům. Vaše nabídky tak budou dostupné tisícům potenciálních zájemců o koupi nebo pronájem nemovitostí. Tento přístup vám ušetří čas i náklady spojené s propagací a marketingem vašich nemovitostí.

Marketingová podpora na míru
Chápeme, že silný marketing je klíčem k úspěchu na trhu s nemovitostmi. Proto vám zajistíme komplexní marketingovou podporu zahrnující online kampaně, tištěnou reklamu i prezentaci na sociálních sítích. Naše zkušenosti vám pomohou zvýšit povědomí o vaší značce a oslovit co nejširší spektrum potenciálních klientů.
Moderní technické vybavení

S Českou Společností Realitní budete mít k dispozici pokročilé technologické nástroje, které vám usnadní každodenní správu vaší kanceláře. Nabízíme software, který zjednoduší správu nemovitostí, klientských údajů i smluv. Nemusíte se starat o technické aspekty, my se o to postaráme za vás.

Silná značka na vaší straně
Připojením k České Společnosti Realitní se stanete součástí zavedené a respektované značky na českém realitním trhu. Tento krok posílí vaši důvěryhodnost a pomůže vám lépe komunikovat s klienty, což vám umožní vybudovat silné vztahy a uspět v náročné konkurenci.

Partnerství pro růst vaší realitní kanceláře
Česká Společnost Realitní nabízí příležitost růstu v realitním byznysu bez vysokých vstupních nákladů. S naším franšízovým modelem získáte plnou kontrolu nad svými zisky, profesionální marketingovou podporu a moderní nástroje pro efektivní správu vašeho podnikání. Staňte se součástí silné značky, která vám pomůže dosáhnout dlouhodobého úspěchu. Vyberte si partnera, který vás podpoří na cestě za úspěchem.

Tisková zpráva

Nemovitosti v nabídce

Liberec
690 000 Kč
prodej
prodej
ulice Družstevní, Vsetín
12 000 Kč/měsíc
pronájem
pronájem
Copyright © 2006–2024 EuroNet Media s.r.o. | www.realitycechy.czZpracování osobních údajůNastavení cookies