Vyplatí se spolupráce s realitní kanceláří při prodeji nemovitosti? Poslechněte si nový realitní podcast

realitní zpravodaj

12. 10. 2023

Plánujete prodat nemovitost, ale nevíte, jestli hledat kupce po vlastní ose nebo oslovit realitní kancelář? Přemýšlíte, co vám spolupráce s realitní kanceláří při prodeji přinese?

Poslechněte si nejnovější díl realitního podcastu s názvem “Dnešní reality”, který vznikl ve spolupráci olomoucké realitní kanceláře Musil Reality a Michalem Pichem, provozovatelem realitních portálů realitycechy.cz a realitymorava.cz.

V podcastu se dozvíte nejen jak spolupráce s realitní kanceláří probíhá, ale také důvody, proč je spolupráce prospěšná. Realitní kancelář vám nezajistí pouze odpovídající tržní cenu nemovitosti, ale dokáže zajistit také přípravu nemovitosti na prodej, samotnou prohlídku s potencionálními zájemci i správné nastavení podmínek pro prodej a spoustu dalšího.

Co vše je nutné tedy probrat při navázání spolupráce s realitním makléřem? Na co se zaměřit sami a co nechat na realitní kanceláři? Poslechněte si celý podcast "Dnešní reality - Prodej nemovitostí přes realitní kancelář nebo vlastními silami".

Podcast najdete na všech podcastových platformách i na YouTube profilu a webu Musil Reality. 

PODCAST PODCASTPODCAST

Nemovitosti v nabídce

ulice 8. května, Olomouc
11 000 Kč/měsíc
pronájem
pronájem
Trnava
8 000 Kč/měsíc
pronájem
pronájem
Obsahuje 3D prohlídku
Copyright © 2006–2024 EuroNet Media s.r.o. | www.realitycechy.czZpracování osobních údajůNastavení cookies